Meny

Fire siktet for serievoldtekter i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire menn er siktet for voldtekt av prostituerte kvinner i Oslo. To av de siktede befinner seg trolig ikke i Norge.

Voldtektsbanden slo til i begynnelsen av mars, tvang seg inn i leiligheten til to prostituerte kvinner på Solli Plass i Oslo, bandt dem, utsatte dem for grov vold og voldtok dem.

Nå er fire mistenkte menn siktet i saken, melder TV 2.

De to kvinnene ble grovt mishandlet. Kvinnene ble slått, truet med kniv og da de ble funnet var de bundet og stripset og hadde teip foran øyne og munn.

Etter at saken ble kjent i mediene meldte en tredje kvinne seg for politiet og fortalte at hun var blitt utsatt for det samme to dager tidligere.

Fire menn er siktet for voldtekt og medvirkning til voldtekt. En mann er varetektsfengslet i to uker. En annen ble løslatt av retten, men siktelsen er opprettholdt.

– De to øvrige oppholder seg muligens i utlandet, forteller politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt.

De fire siktede er norske statsborgere med afrikansk og pakistansk bakgrunn. Sædrestene som ble funnet på kvinnene skal analyseres opp mot de siktedes DNA.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus