Meny

Andresen hentet Peter Mueller

Peter Mueller «inntok talerstolen» i Vålerengas garderobe før kampen mot Odd Grenland søndag ettermidag. Resultat: VIF-Odd 6-1 (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Peter Mueller holdt i minuttene før Odd-kampen søndag en liten tale for VIFs elleve utvalgte.

OSLO (ABC Nyheter): Martin Andresen traff, ifølge ham selv, tilfeldig på skøytetreneren Peter Mueller på en restaurant lørdag kveld.

Andresen spurte om amerikaneren kunne tenke seg å si noen ord før kampen mot Odd Grenland dagen etter. Mueller som selv sa han var fascinert av osloklubben takket ja til tilbudet fra Vålerengas øverste sjef.

Det skriver VIF på egne sider i dag.

Om Muellers ord var hovedårsaken til sluttresultatet vites ikke, men etter 90 minutter på Ullevaal var skienlaget nærmest «flådd og hengt opp til tørk» av et for dagen sprudlende Vålerenga.

Mueller startet talen med blant annet følgende:

- Jeg jobber ikke så mye om dagen så jeg takket ja til å komme hit i dag, sa han til lydhøre Enga-spillere i garderoben.

6-1 til Enga var ikke et mål for lite og Dag-Eilev Fagermos gutter var heldige som slapp unna med ensifret baklengs. Hadde Vålerenga vært litt mer nøyaktige foran Arason i Odds mål kunne islendingen fort plukket både ti, elleve og tolv baller ut av eget nett.

Les også: Oppvisning på Ullevaal

Se hele talen til Mueller her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus