Meny

Håper på VM-plass

Mikel Arteta jubler for scoring for Everton. Nå håper han på en plass i Spanias VM-tropp. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Evertons Mikel Arteta ønsker å landslagsdebutere under mesterskapet i Sør-Afrika.

(ABC Nyheter): Spanjolen har vært lysende for Everton etter at han kom tilbake fra skaden som satte ham utenfor i nærmere ett år.

Mikel Arteta, som ennå ikke har spilt for det spanske a-landslaget, håper nå på en plass i Spanias VM-tropp.

- Jeg tenker positiv med tanke på at jeg kan få en innkalling til Spania under VM - men man vet aldri, sier midtbaneeleganten til liverpoolklubbens egne sider i dag.

Arteta, som scoret Evertons viktige 2-1 mål fra straffemerket mot Fulham i helgen, skal bruke sesongens to siste kamper i Premier League til å overbevise landslagssjef Vicente del Bosque.

- Det kommer ikke til å bli lett fordi vi har noen fantastiske midtbanespillere, men vi får se hva som skjer i mai måned.

Les også: Arteta sørget for seier på overtid

Noe av årsaken til at 28-åringen nå øyner en tur til Sør-Afrika er fordi Arsenals superstjerne Cesc Fabregas, er skadet. Fabregas brakk foten da han utlignet til 2-2 i hjemmemøte med Barcelona i kvartfinalen i Champions League og VM kan være i fare.

Arteta har banket inn seks mål på elleve kamper siden han returnerte fra skaden han pådro seg i kampen mot Newcastle 22. februar 2009. Nå håper han sjef-del Bosque har lagt merke til utviklingen han har hatt siden FA-cupmøtet med Birmingham 23. januar i år.

- Jeg har jobbet hardt og trent mye på å utvikle alle deler av spillet mitt. Forhåpentligvis kan man også se det på banen, sier Mikel Arteta.

Everton møter Stoke (b) og Porstmouth (h) i sine to siste kamper i den engelske ligaen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus