Meny

Peace and Love for Lily Allen

Lily Allen er klar for Peace & Love-festivalen i Sverige. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske festivalen blir eneste skandinaviske konsertstopp denne sommeren.

Lily Allen har tidligere varslet at 2010 skulle bli et rolig liveår for henne, og en kikk på den snart 25-årige artistens hjemmeside bekrefter dette.

Tre festivalkonserter

Bare tre konserter (samtlige festivaler) er oppført, hvorav en i Lonon (4. juli) og en i Benicassim (mellom Valencia og Barcelona,18. juli). Mens den tredje altså er i den mellomstore svenske byen Borlänge i Dalarna, som huser festivalen Peace & Love. Der er det nå bekreftet at Lily Allen stiller på P&Love-scenen på festivalens nest siste dag, 2. juli.

Les også vår festivalguide: Internasjonele festivaler 2010

Peace & Love-festivalen ble arrangert for første gang i 1999, og er siden vokst seg stadig større, slik at den i fjor inntok plassen som Sveriges største festival.

Patti Smith og Ane Brun

Årets festival blir arrangert i tidsrommet 28. juni - 3. juli, og blant de som spiller finner vi Patti Smith, Jay-Z, Alice In Chains, Vampire Weekend, Robyn, John Fogerty, John Casablancas, Kent, Mew, Hives, Them Crooked Vulture, Jello Biafra, Nationalteatern, Nick Lowe og Johnny Marr.

Også Norge er representert på artistlisten, med Ane Brun, Kings of Convenience og Donkeyboy.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus