Meny

Lærer tiltalt for drapsforsøk

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slo til 14-åringen med en tre kilo tung manual, mens han ropte «Dø, dø, dø!».

Mandag måtte læreren Peter Harvey møte for Nottingham Crown Court der han står tiltalt for å ha prøvd å drepe en av sine egne elever, melder nyhetsbyrået AFP.

Det var etter at han prøvde å få den 14 år gamle eleven til å slutte å bråke at ting utartet. Etter å ha løpt etter eleven rundt klasserommet, fikk han tak i ham, og begynte å slå ham med en manual.

Aktor Stuart Rafferty fortalte retten hvordan Harvey fikk tak i eleven, og dro ham ut av klasserommet. I gangen fant han manualen på tre kilo, som han begynte å slå gutten med.

- Han kastet ham i gulvet, tok manualen, og begynte å slå ham i hodet med den. Han traff minst to ganger, og forårsaket veldig alvorlige skader, sa Rafferty.

- Det eneste man hørte Mr. Harvey si mens mishandlingen pågikk var: Dø, dø, dø!

En annen elev løp til, og prøvde å dra læreren vekk fra gutten. Likevel hadde han allerede pådratt seg alvorlige kutt i hodebunnen, og et brudd ved tinningen.

Harvey har innrømt overfall, men sier at han ikke mente å skade gutten. Han nekter straffskyld for drapsforsøk, og alvorlig overfall med ønske om å skade.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus