Meny

Narvik-mann fengslet i fire uker

Det var i dette huset på Ankenesstrand i Narvik at en 33 år gammel mann ble funnet død sent fredag kveld. En 32-åring fra Narvik ble mandag fengslet i fire uker siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Foto: Michael Ulriksen / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 32-åring fra Narvik er i Ofoten tingrett fengslet i fire uker siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, etter at en 33-åring fra Narvik ble funnet død i et hus i byen fredag kveld.

– Den siktede 32-åringen samtykket til varetektsfengslingen, opplyser politiadvokat Siv Remen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Fire andre menn, en 25-åring, en 28-åring, en 32-åring og en 50 år gammel mann, som alle har sittet i arresten siden natt til lørdag, ble mandag ettermiddag løslatt.

Politiet i Narvik har fått en foreløpig obduksjonsrapport, men vil ikke si noe om resultatet før den endelige rapporten foreligger. Kripos har avsluttet sine undersøkelser i saken.

Avdøde deltok på en fest i en kjellerleilighet i et bolighus på Ankenes i Narvik da det skal ha oppstått en konflikt mellom ham og de fem som er pågrepet. Da politiet kom til stedet, var mannen livløs. Han ble senere erklært død. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus