Meny

Fortsatt kritisk for Bret Michaels

Tilstanden til vokalisten i powermetalbandet Poison, Bret Michaels (t.h.), er fortsatt kritisk. Her med bandkollega C.C. DeVille på scenen i Betlehem i 2008. Foto: Joe Gill (AP Photo/The Express-Times)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Poison-sangeren ligger fremdeles på intensivavdelingen.

Tilstanden er fortsatt kritisk for den amerikanske rockesangeren og reality-TV-stjernen Bret Michaels.

På hans hjemmeside ble det mandag opplyst at han ligger på intensivavdelingen og blir overvåket døgnet rundt.

Klaget over voldsomme hodesmerter

Michaels ble lagt inn på et ikke navngitt sykehus fredag etter å ha klaget over voldsomme hodesmerter. Det viste seg at han hadde en kraftig hjerneblødning.

Ytterligere prøver denne uka vil hjelpe til med å lokalisere kildene til blødningen, heter det på hjemmesiden.

Bret Michaels er kjent som frontmann i det amerikanske rockebandet Poison og fra reality-seriene «Rock of Love» og «Celebrity Apprentice».

Klarte ikke å snakke

Ifølge nyhetsbyrået Reuters var Michaels ved bevissthet søndag, men han klarte ikke å snakke tydelig.

– Bret er en fighter og vi håper at når dette er ferdig, vil den utydelige talen, det nedsatte synet og svimmelheten ha gitt seg og alle funksjoner vil ha vendt tilbake til det normale, heter det i en uttalelse fra hans pressesekretær.

Nylig ble Bret Michaels også hasteoperert for en blindtarmbetennelse. Før en konsert i San Antonio 11. april klaget Michaels over magesmerter og ble operert på en privat klinikk for diabetikere.

Han skrev senere selv på nettsiden at selv om operasjonen «hadde krevd sitt», forventet legene at han ville bli helt frisk igjen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus