Meny

Rooney kåret til årets spiller

Wayne Rooney er kåret til årets spiller av spillerforeningen PFA. (Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-spissen Wayne Rooney ble kåret til årets spiller av spillerforeningen PFA søndag.

Rooney har storspilt for United denne sesongen og har scoret 34 mål (26 i ligaen). Han er den første engelske spilleren som vinner prisen siden Steven Gerrard i 2006.

– Det er stort å vinne prisen for årets spiller, fordi det er spillerne som har stemt. Det er noe jeg er virkelig stolt av, og det er en stor ære. Jeg husker jeg kom hit og vant årets unge spiller i 2005 og 2006. Da så jeg spillerne som vant hovedprisen, og siden har jeg hatt det som målsetting, sa 24-åringen.

Rooney sliter med en lyskeskade og kan gå glipp av serieinnspurten for Manchester United. Men 24-åringen lover at han blir klar i tide til VM i Sør-Afrika.

– Jeg er skuffet over at jeg mister noen kamper. Forhåpentligvis kan jeg spille før sesongen er over. VM blir ikke noe problem, sa Rooney.

Aston Villa-spilleren James Milner ble kåret til årets unge spiller.

Årets lag i den engelske eliteserien:

Joe Hart (Birmingham) – Branislav Ivanovic (Chelsea), Thomas Vermaelen (Arsenal), Richard Dunne (Aston Villa), Patrice Evra (Manchester United) – Cesc Fabregas (Arsenal), James Milner (Aston Villa), Darren Fletcher (Manchester United), Antonio Valencia (Manchester United) – Wayne Rooney (Manchester United), Didier Drogba (Chelsea). (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus