Meny

Dobbel Gerrard sendte Burnley ned

Her jubler Steven Gerrard for sin andre scoring. Burnley-spillerne på sin side fortviler.(Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To scoringer av Liverpool-kapteinen ble tungen på vektskålen for Burnley.

(ABC Nyheter) Burnley - Liverpool 0-4

Burnley var avhengige av tre seire på de tre siste kampene for å overleve i Premier League, men mot Liverpool ble de til slutt noen hakk for små.

Den første omgangen endte målløs, men vertene skapte flere muligheter det kunne ha blitt noe av. Liverpool hadde også sine halvsjanser, men ingen av lagene klarte å lure motstanderens keeper.

Etter hvilen tok det bare sju minutter før Alberto Aquilani fant Steven Gerrard foran Burnley-boksen. Kapteinen skjøt, ballen endret retning og gikk i mål. Aquilani har fått mye pepper denne sesongen, men på Turf Moor i dag viste han seg fra sin bedre side.

Knapt fem minutter etter den første scoringen fikk italieneren igjen lagt ballen til Gerrard som hamret ballen i mål fra langt hold. En skikkelig flott scoring. 25 minutter før slutt fullførte Aquliani sitt «assist-hattrick». Denne gangen spilte han gjennom til Maxi Rodriguez og argentinerens avslutning fant veien til nettmaskene.

Vertene prøvde å skape sjanser, men nådde ikke helt opp. På overtid lukket Ryan Babel definitivt døra for Burnley i det han satte inn Liverpools fjerde mål. Nederlenderen kom alene med keeper og satte den forbi danske Brian Jensen.

Resultatet betyr at Liverpool har et trygt grep om en plass i Europa neste år, samtidig som Burnley må konstatere at det ble med den ene sesongen i det gode selskap.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus