Meny

Nedtur på Emirates

Hverken Carlos Tevez (t.v.) eller Abou Diaby (t.h.) klarte å avgjøre til sitt lags fordel på Emirates Stadium. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kraftig opphausing på forhånd til tross, kampen på Emirates ble sjansefattig og lite underholdende.

(ABC Nyheter) Arsenal – Manchester City 0-0

Det var knyttet stor spenning til Emmanuel Adebayors tilbakekomst til Emirates etter den første kampen lagene i mellom i år. Den gangen fikk Adebayor hele Arsenal i mot seg med en stygg stempling av Robin Van Persie. I dag startet togoleseren på benken, og han måtte se at lagkameratene slet med å skape sjanser i første omgang.

Det eneste av betydning før hvilen kom etter 41 minutter. Samir Nasri kom skrått inn i City-feltet og avsluttet, men uten at Shay Given måtte anstrenge seg nevneverdig for å avverge scoring.

Etter 52 minutter kom Adebayor på banen til øredøvende pipekonsert, men selv smilte han kampen ut. Spillerne kviknet til etter hvilen og det skjedde litt mer foran målene. Emmanuel Eboue kom nærmest etter 71 minutter. Han sendte i vei et flatt langskudd som Given fikk slått til hjørnespark med et nødskrik. Et skrik ga også Given fra seg i samme situasjon. Iren landet forkjært og hadde tydelig vondt i skulderen. Så ille var det at sisteskansen måtte forlate banen på båre. Inn kom Gunnar Nielsen, debutant fra Færøyene.

Selv med åtte minutter tillagt tid klarte ikke noen av lagene å avgjøre og dermed endte det med poengdeling på Emirates.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus