Meny

Berget trolig plassen

Sylvan Ebanks-Blake (t.v.) og Keith Andrews kjemper om ballen i dagens oppgjør på Molineux Ground. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gamst-assist til ingen nytte. Nå kan Wolverhampton kun felles av syltynn teori.

(ABC Nyheter) Wolverhampton - Blackburn 1-1

For hjemmelaget er hver kamp en cupfinale. Mot Blackburn i dag startet det dermed tungt. Først skapte Blackburn en stor sjanse etter snaut 20 minutter og ti minutter senere var baklengsmålet et faktum. Morten Gamst Pedersen skrudde et hjørnespark fra høyre inn i feltet. Der kom Ryan Nelsen stormende og satte inn ledelsesmålet.

Etter pause var det Wolverhampton som kom nærmest først. Jody Craddock avsluttet like over etter 53 minutter og få minutter senere var det nære en scoring, men ingen oransje klarte å pirke ballen i mål.

Ni minutter før slutt headet Sylvan Ebanks-Blake inn utlikningen som trolig reddet Premier League-plassen. Ebanks-Blake kom rett fra benken og ble med sin scoring den store helten.

Nå er det kun Burnley med én kamp til gode som kan passere Wolves, men at Burnley vinner sine tre siste kamper samtidig som Wolves taper sine virker svært lite sannsynlig.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus