Meny

Hull er på vei ned

Ian Dowie ser ikke ut til å holde Hull i den øverste divisjonen. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kun teorien kan redde Hull, mens Darren Bent kan bli toppscorer.

(ABC Nyheter) Hull - Sunderland 0-1

Kampen på KC Stadium startet best for Sunderland sin del. Først kom de til en god mulighet etter bare tre minutter, før Darren Bent gjorde som han har gjort så mange ganger denne sesongen. Kenwyne Jones stusset en crosser til Bent på bakerste stolpe. Fra nesten død vinkel klarte Bent å treffe mål og scoret sitt 24. mål for sesongen.

Sunderland har hatt en sesong på det jevne og havner midt på tabellen til slutt, men Darren Bent har derimot muligheten til å bli Premier Leagues toppscorer. Dider Drogba og Wayne Rooney har scoret henholdsvis ett og to mål mer enn Bent, men Rooney er kanskje ute resten av sesongen. Det kan åpne for en, kanskje noe overraskende, toppscorer i toppserien.

Flere mål ble det ikke i kampen, men Hull burde ha scoret. Geovanni tråklet seg gjennom forsvaret og ble lagt i bakken. Jimmy Bullard er vanligvis sikker fra krittmerket, men i dag sendte han ballen i stolpen.

Dramatikk ble det likevel. På overtid i første omgang smalt Jozy Altidore og Alan Hutton sammen i en duell. Deretter tok Hutton ballen og kastet på Altidore som svarte med å skalle Hutton i ansiktet. Sistnevnte gikk i bakken med et smell og Altidore fikk se det røde kortet. Da Hutton omsider kom seg på beina fikk han også beskjed om å gå i dusjen.

Den andre omgangen endte målløst og langt mindre dramatisk enn den første. Lagene skapte noen sjanser hver, men med resultatet er det kun håpløs tynn teori som kan redde Hull. Laget kan komme likt med West Ham, men London-lagets målforskjell er betydelig bedre enn Hull sin.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus