Meny

Portsmouth hentet opp Bolton

Her setter Aruna Dindane inn et av sine to mål mot Bolton. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I den betydningsløse kampen for begge lag snudde Portsmouth oppgjøret og tok ett poeng mot Bolton.

(ABC Nyheter) Bolton – Portsmouth 2-2

Neste års skjebne var allerede før kampen beseglet for begge lag. Bolton er på trygg plass og blir trolig liggende der de er nå. Portsmouth ha på sin side vært klar for Championship neste år en stund.

Portsmouth skal riktignok ut i FA-cupfinale og burde derfor bruke hver kamp til å forberede seg. Det var derimot Bolton som kom best i gang. Jack Wilshere fikk slått inn til Ivan Klasnic som headet inn til ledelse.

Bare få minutter etter spilte Vladimir Weiss gjennom til Kevin Davies som lurte offsidefella og enkelt kunne doble ledelsen. På dette tidspunktet så det tungt ut for Portsmouth som gikk til pause med to mål i sekken.

Ti minutter etter hvilen kjempet derimot Pompey seg inn i kampen igjen. Frédéric Piquionne fant Arune Dindane som fra kort hold ekspederte ballen i mål. Samme mann var sist på ballen etter 66 minutter etter forspill av John Utaka.

Kampen endte med poengdeling i et pliktløp for begge lag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus