Meny

To alvorlig skadd etter frontkollisjon

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann og en kvinne ble alvorlig skadd i en frontkollisjon lørdag formiddag på riksvei 2 like ved fylkesgrensen mellom Hedmark og Akershus.
Kollisjonen skjedde på riksvei 2 i Sør-Odal et par kilometer fra fylkesgrensen. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 12.25.

– Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem anses som alvorlig skadd. Samtlige er sendt til henholdsvis Ullevål sykehus i Oslo og Ahus i Lørenskog, opplyser operasjonsleder Geir Rygh i Hedmark politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet skal tilstanden til en kvinne i 20-årene være kritisk.

Ved Ullevål får NTB opplyst at en 18 år gammel mann har hodeskader. Skadeomfanget er uavklart, men tilstanden hans er stabil.

Årsaken til kollisjonen skal være at en av bilene kom over i feil kjørefelt. Den ene bilen var en varebil, mens den andre en personbil. Det er de to som satt i personbilen som er alvorlig skadd.

– Sjåføren av varebilen var ved bevissthet og snakket i mobiltelefon da han ble sendt til Ahus, opplyser Rygh.

Etter en liten stans dirigerte politiet trafikken manuelt forbi ulykkesstedet før det ble åpnet for normal trafikk ved 14-tiden. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus