Meny

Mann døde på fest - fem siktet

Politiet undersøker åstedet etter at en 33-årig mann ble funnet død i et hus på Ankenesstrand sent fredag kveld. Foto: Michael Ulriksen / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en 33 år gammel mann ble funnet død i et hus i Narvik fredag kveld.

Mannen, som var bosatt i Narvik, skal ha deltatt på en fest i en kjellerleilighet i et bolighus på Ankenes i Narvik.

Politiet ble kontaktet etter at det skal ha oppstått en konflikt mellom den nå avdøde mannen og de fem som er pågrepet. Da politiet rykket ut etter meldingen klokken 23.15, fant politifolkene mannen liggende livløs på gulvet.

Politiet startet umiddelbart med gjenoppliving. Lege og ambulansepersonell overtok straks de ankom stedet, men mannen ble senere erklært død.

Legemsbeskadigelse

Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, og fem personer i alderen 25-60 år er pågrepet. To av dem ble pågrepet på stedet, mens to ble pågrepet rett i nærheten. En femte person ble pågrepet på et utested i Narvik.

De er alle siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

– I løpet av lørdag får vi avhørt fire av dem, mens den femte blir avhørt søndag. Da fortsetter også de tekniske undersøkelsene, forteller politiadvokat Siv Remen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

I arrest

Alle fem sitter i arresten i Narvik inntil videre.

– Om noen av dem blir løslatt, kommer an på hva som kommer fram i avhør og etterforskning, sier politiadvokaten.

Hun kan ikke kommentere om avdøde og de siktede i saken kjente hverandre fra før.

Midtre Hålogaland politidistrikt har fått hjelp av tre etterforskere fra Kripos i saken. (©NTB)

Vet du noe om saken? Tips oss på telefon 08081 eller send e-post til tips@abcnyheter.no


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus