Meny

Benitez: - Torres blir!

Rafa Benitez nekter plent for at sin superspiss Fernando Torres drar fra klubben denne sesongen. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rafa Benitez insisterer på at Fernando Torres er fornøyd i Liverpool etter at superspissen ble koblet til Premier League-rivalene Manchester City.

På tirsdag ble det meldt på flere engelske nettsteder at City var klar for å by 600 mill. kr for å lokke Torres til klubben.

Manager i Manchester-klubben, Roberto Mancini bekreftet ryktene og uttrykte at enhver klubb i Europa burde være interessert i den spanske landslagsspilleren. Samtidig understreket han imidlertid at samtaler først ville bli holdt på slutten av sesongen.

Benitez kunne ikke annet enn avvise at dette var tilfelle i pressekonferansen etter Liverpools 0-1 tap mot Atletico Madrid i Europaligaen. 

- Torres skal ingen steder. Det eneste han tenker på nå er å bli spilleklar så fort som mulig. Han har hele tiden sagt at han er fornøyd med å være på Anfield, understreket den spanske manageren til et fulltallig pressekorps.

Den spanske landslagsspissen er ute for resten av sesongen er at han la seg på operasjonsbordet for å operere et kranglete kne. Han mistet derfor gårsdagens kamp mot gamle lagkamerater Atletico Madrid.

Og han virket å være høyt savnet da hans erstatter David N'Gog og Liverpool ikke klarte å sette et eneste skudd på mål. Til tross for at de røde følte seg snytt da Yossi Benayoun fikk en scoring feilaktig annullert for offside etter 18 minutter, var mangelen på avslutningsferdigheter åpenbare.

Benitez valgte å skylde på mangelen på alternativer på topp.

- Jeg ville elsket å ha flere spisser, men denne gang måtte jeg klare meg uten Torres, avsluttet han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus