Meny

Flere uker på sidelinjen for Svindal Larsen

Tur på sidelinjen: Tommy Svindal Larsen må belage seg på fotballpause. Her i duell med Mikael Lustig (RBK) tidligere i sesongen. Foto: Trond Reidar Teigen, Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd-veteran Tommy Svindal Larsen pådro seg en strekk under spurttrening onsdag. Nå venter opp til seks uker på sidelinjen.

– Vi tror det er avrivning i muskelfibre i låret. Det kan bety at Tommy er ute i opp til seks uker, sier fysioterapeut Kenneth Martinsen til Telemarksavisa.

Svindal Larsen har vært på banen i fem seriekamper (215 minutter) for Odd denne sesongen. Han spilte 2. omgang i 1-1-kampen mot Molde sist helg.

– Det passer aldri å bli skadet, og heller ikke nå. Jeg har følt meg i bra form lenge. Nå får vi bruke de neste dagene godt, og finne ut av dette. Men jeg håper at riktig behandling og trening vil gjøre skadeperioden kortere enn det vi nå først snakker om, sier Svindal Larsen til lokalavisen.

Simen Brenne, Bentley, Magnus Lekven og Jone Samuelsen er alle meldt klare til helgens kamp mot Vålerenga.

Odd var av mange tippe i medaljestriden denne sesongen. Etter 2-3-2 på sine sju første kamper ligger Skien-klubben på åttendeplass. Tre av de fire siste kampene er endt 1-1. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus