Meny

100 evakuert etter brann i Oslo

Brannvesenet måtte onsdag for andre dag på rad rykke ut til et bygg under renovering på hjørnet av Munchs gate og Teatergata i Oslo. Tykk røyk veltet igjen ut av taket. Foto: Lise Åserud / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

100 personer er evakuert fra en bygård som begynte å brenne i Oslo onsdag formiddag. Det er ikke meldt om skadde personer.
– Brannen ble slukket 12.43, og bygget blir nå avstengt. Kriminalteknikere skal undersøke bygget torsdag når det er kjølt ned, opplyser operasjonsleder Are Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Se video: 100 evakuert etter brann

Politiet fikk raskt oversikt over alle som var meldt inn i bygningen i Keysers gate i Oslo sentrum. 100 personer ble evakuert etter at takkonstruksjonen begynte å brenne ved 11.30-tiden onsdag. Bygården er under rehabilitering, og dette gjorde slukningsarbeidet vanskelig.

– De øverste etasjene er pakket inn i plast, så dette er utfordrende for brannvesenet, men det går, forklarte politiets innsatsleder på brannstedet, Tore Barstad.

Politiet sperret av gatene og kvartalene rundt brannen og en av nedkjørslene til Ibsen parkeringshus, som ligger i nærheten. Flere tilliggende bygninger er også evakuert, blant dem Oslo tinghus. (©NTB)Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus