Meny

55-åring døde etter teltbrann i Troms

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 55 år gammel mann som ble skadd i en teltbrann i Salangen i Troms lørdag, døde natt til mandag av skadene han pådro seg i ulykken.

Mannens ektefelle og deres fire barnebarn ble alle kritisk skadd da ble rammet av en gasseksplosjon i lavvoen de befant seg i lørdag morgen. Kvinnen og de fire barnebarna er innlagt på brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Besteforeldrene og de fire barnebarna i alderen fire til tolv år var på telttur i fjellområdet ved Bekkebotn i Salangen kommune i Troms da de ble rammet av en gasseksplosjon lørdag morgen.

Haukeland universitetssjukehus opplyser i en pressemelding søndag kveld at en gutt (4), jente (9) og gutt (12) alle er kritisk skadd og at tilstanden er ustabil. For en jente (6) og bestemoren (55) er skadene også kritiske, men for disse er tilstanden stabil.

Besteforeldrene er hjemmehørende i Salangen, der også fireåringen kommer fra. De tre andre barnebarna bor i Lenvik kommune. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus