Klitsjko frykter «Raske-Eddie»

Vitalij Klitsjko frykter «Raske-Eddie» Chambers. Foto: Scanpix
Vitalij Klitsjko frykter «Raske-Eddie» Chambers. Foto: Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vitalij Klitsjko frykter «Raske-Eddie» Chambers i VM-kampen i tungvekt i World Boxing Organisation (WBO) i Düsseldorf lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

33 år gamle Klitsjko som bokser i Tyskland, men som kommer fra Ukraina, setter også titlene sine i International Boxing Federation (IBF) og International Boxing Organisation (IBO) på spill.

– Eddie (Chambers) er ikke av de høyeste og største bokserne i tungvektsklassen, men han er uhyre rask. Derfor blir han ikke lett å bokse mot, sier Vitalij Klitsjko.

– Chambers er innstilt på å ta fra meg VM-titlene sine, og han kommer til å bruke hurtigheten sin i forsøket på å vinne. Jeg kommer ikke til å tillate at han får spille på sine sterke sider, sier Klitsjko før kampen.

Tysk-ukraineren er 13 centimeter høyere og 15 kg tyngre enn sin amerikanske motstander, og han mener det skal være nok til å stoppe ham. Dessuten for mesteren også støtte fra vel 50.000 tilskuere på tribunene i Düsseldorf.

Klitsjko kommer til kampen lørdag kveld med 53 seirer på kamplisten sin. Han har også tre nederlag, men har ikke tapt siden 2004. Chambers på sin side har 35 seirer på 36 kamper. Han er ikke kjent for å ha det hardeste slaget, for bare 18 av seirene er kommet på knockout. (©NTB)