- Liket er ikke stjålet

Liket etter avdøde James Brown skal likevel ikke være stjålet, hevder begravelsesagent. Foto: Kathy Willens (AP Photo/Scanpix)
Liket etter avdøde James Brown skal likevel ikke være stjålet, hevder begravelsesagent. Foto: Kathy Willens (AP Photo/Scanpix)

James Browns lik skal likevel ikke være stjålet, hevder begravelsesagent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Begravelsesagent Charles Reid avviser James Browns datter LaRhonda Pettits påstand om at liket av faren skal være stjålet, melder avisen The August Chronicle.

Les også: Liket er borte

- Det er ikke sant. Dersom noen hadde flyttet liket, måtte det ha gått gjennom oss. Vi ville ha blitt kontaktet om så var tilfelle, sier han til avisen.

Pettit hevdet i helgen at hun skal ha blitt nektet å få gravd opp faren for å få en obduksjon av liket fordi hun mener at det var noe mistenkelig ved dødsfallet.

reid får støtte av en av James Browns øvrige døtre, Deanna Brown Thomas, som påstår at halvsøsteren Pettit, som altså er født utenfor ekteskap, lyver og driver med falske anklager.

- Jeg skjønner ikke hvor frøken Pettit har fått tak i denne informasjonen, forteller Deanna Brown Thomas' talskvinne Elif Crawford til avisen The Village Voice.

James Brown døde første juledag 2006 etter komplikasjoner med hjertet etter en lungebetennelse.

LaRhonda Pettit er en av flere som dukket opp etter soulkongens død med påstand om at Brown skulle være deres biologiske far. Hun har, som den eneste av disse, senere fått påvist at påstanden er riktig gjennom en DNA-test, selv om hun ikke ble nevnt i James Browns testamente.

Personvernpolicy