Hevder å ha hjemmefordel på bortebane

Jose Mourinho mener hans Inter har fordel av hjemmebane når de gjester Stamford Bridge i morgen. Her avbildet da han signerte for Chelsea i 2004. (Foto: Scanpix)
Jose Mourinho mener hans Inter har fordel av hjemmebane når de gjester Stamford Bridge i morgen. Her avbildet da han signerte for Chelsea i 2004. (Foto: Scanpix)

Jose Mourinho har alltid sagt det han mener. Nå erter han Carlo Ancelotti før stormøtet i Champions League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen kveld møtes Chelsea og Inter til returoppgjør i Champions League. Inter har en ett-målsledelse fra det første møtet i Milano. Når lagene entrer Stamford Bridges grønne dekke i morgen er det likevel Inter som har hjemmefordelen, i hvert fall om man skal tro Jose Mourinho.

- Alle vet at Mourinho ikke taper på Stamford Bridge. Statistikken min sier: uslåelig. Det er fantastisk – vi var sterke over en så lang periode, sier «The special one» til The Sun.

Portugiseren har sitt på det tørre når han lader opp til stormøtet. På sine tre år i stolen som Chelsea-manager tapte han ikke hjemme i serien. Sist gang Mourinho tapte en hjemmekamp i den hjemlige serien var så langt tilbake som februar 2002, den gang som manager for Porto.

Mourinhos statistikk inneholder også et seriegull i debutsesongen sin i London. Da tapte de blå kun én kamp hele sesongen og vant med 12 poeng. Hittil har Carlo Ancelotti tapt hele fem kamper, men er så absolutt med i kampen om gullet.

- Inge hadde vunnet serien på første forsøk. Men jeg skrev meg inn i historiebøkene.

Personvernpolicy