Kevin Davies (foran t.h.) kunne juble for scoring og tre poeng mot Wigan. (Foto: Scanpix)

Bolton gikk fra et stortap i midtuka til å vinne med samme sifre i dag.

(ABC Nyheter) Bolton Wanderers - Wigan Athletic 4-0

På tirsdag fikk de bank av Sunderland som ikke ga seg før de hadde satt fire baller i nota. Mot Wigan i dag var det Boltons tur til å stå for showet.

Det tok ikke mer enn ti minutter før den første lå i nota. Kevin Davies spilte igjennom Johan Elmander som satte inn kveldens første mål. 20 minutter senere var Bolton nærme scoring igjen, men headingen fra Davies ble reddet på streken.

I den andre omgangen brukte Bolton enda kortere tid på å finne nettmaskene. Tamir Cohen ble lagt i bakken innenfor 16-meterfeltet og dommeren var ikke i tvil, straffe til hjemmelaget. Den tok Davies seg av og doblet ledelsen.

Wigan slo Liverpool på mandag, men mot langt svakere plasserte Bolton landet « Latics» hardt og brutalt. Bare fem minutter etter Davies’ straffescoring sendte Fabrice Muamba i vei et skudd fra 20 meter. Ballen gikk inn bak Kris Kirkland og nå så det virkelig stygt ut for Wigan.

Styggere skulle det og bli. Med 20 minutter igjen fastsatte Matthew Taylor resultatet til 4-0. Sesongen ser plutselig litt lysere ut for Bolton som lenge slet under streken.