Avviser Real

De aller fleste tror at Real Madrid igjen er på trenerjakt. Arsenals Arsene Wenger avviser imidlertid alle spekulasjoner som kobler han til jobben. (Foto: Scanpix)
De aller fleste tror at Real Madrid igjen er på trenerjakt. Arsenals Arsene Wenger avviser imidlertid alle spekulasjoner som kobler han til jobben. (Foto: Scanpix)

Arsene Wenger sier at de kaster bort tiden hvis de prøver å overtale ham til å ta over treneravsvaret i Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Etter den katastrofale sortien Champions League i onsdagens 16-delsfinale mot Lyon, regner alle eksperter med at nåværende manager Manuel Pellegrini kommer til å få sparken.

Klubben investerte to milliarder kroner på stjerner som Cristiano Ronaldo, Kaká, Xabi Alonso og Karim Benzema før denne sesongen. Alle forventet som et resultat av dette den tiende triumfen i den gjeveste av europacupene, og finale på hjemmearenaen Santiago Bernabeu - den første siden 2002.

Slik gikk det altså ikke, og til tross for ledelse foran erkelrival FC Barcelona i den spanske toppserien, La Liga, ønsker alle Pellegrinis hode på et fat.

Den spanske hovedstadsklubben skal visstnok ha prøvd å ansette Wenger før Pellegrini i juni i år, og skal være på frierferd igjen nå.

Arsenals franske suksessmanager skal imidlertid ikke være interessert i jobben.

- La meg være i fred. Jeg vil fulføre kontrakten min som går ut i 2011. Jeg kommer aldri til å bryte den. Akkurat nå er det eneste fokuset mitt på lørdagens kamp mot Hull. De er mye mindre glamorøse enn Real, men de er mye viktigere i mitt liv for øyeblikket, forteller Wenger til Sky Sports.

Samtidig klarer han ikke legge skjul på at han er mindre imponert over storklubbens pengebruk.

- Det viser at 2, 4 milliarder kroner ikke nødvendigvis kjøper deg suksess i Champions League og at det ikke finnes slike garantier i Europacupene. Det tar tid å bygge opp et lag som kan prestere på et så høyt nivå over tid. Det er vårt lag et godt bevis på, avslutter han.

Personvernpolicy