Kan ha takket fansen for siste gang

Her takker Landon Donovan fansen for støtten etter helgens kamp mot Hull. 15. mars er trolig hans tid i Everton over. (Foto: Scanpix)
Her takker Landon Donovan fansen for støtten etter helgens kamp mot Hull. 15. mars er trolig hans tid i Everton over. (Foto: Scanpix)

David Moyes og Everton må trolig se at Landon Donovan forlater Everton den 15. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikaneren har vært på lån i Everton i ti uker og etter planen skal Donovan vende tilbake til LA Galaxy den 15. mars.

- Vi vil gjerne at han blir, men det virker som han drar hjem igjen, sier Everton-manager David Moyes ifølge BBC.

Den 27 år gamle spissen har slått til i løpet av den korte tiden i Everton og har bidratt med to scoringer i ligaen i tillegg til godt spill. Senest i helgens nedsabling av Hull scoret Donovan. Selv er amerikaneren også lysten på å forlenge oppholdet, i følge sjefen.

- Vi respekterer at han drar tilbake, men jeg tror både han og vi vil forlenge avtalen. Muligens er det nok til igjen for å gjøre noe, men hvis ikke, viste i hvert fall fansen hva de syns om han, sa Moyes etter helgens kamp.

Situasjonen til Donovan minner mye om David Beckham da han ble leid ut til AC Milan fra LA Galaxy for 2009-sesongen. I likhet med Beckham ønsker Donovan å utvide Europa-oppholdet, men den amerikanske klubben vil ha han tilbake.

- Det er ikke opp til meg lenger, det avgjøres av folkene her og i Galaxy. Hvis det løser seg vil jeg gjerne bli her. Blir det ikke en løsning har det uansett vært en flott tid her, sa Donovan etter kampen mot Hull.

Spissen bruker også anledningen til å takke manageren for suksessen.

- Jeg trodde ikke det ville gå så bra da jeg kom hit. Jeg må gi mye kreditt til manageren for å ha gitt meg sjanser og for å ha troen på meg, sier amerikaneren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus