- Plassen er deres

Roberto Martinez (t.h.) mener kollega Rafael Benitez (t.v.) tar den siste plassen i Champions League. Her fra et tidligere møte mellom Wigan og Liverpool. (Foto: Scanpix)
Roberto Martinez (t.h.) mener kollega Rafael Benitez (t.v.) tar den siste plassen i Champions League. Her fra et tidligere møte mellom Wigan og Liverpool. (Foto: Scanpix)

Roberto Martinez gir kveldens motstander favorittstempel før sesonginnspurten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool gjester Wigan på DW Stadium i kveld og med tre poeng klatrer Liverpool to plasser, og inntar fjerdeplassen.

De nærmeste konkurrentene om den siste Champions League-plassen er Tottenham, Manchester City og Aston Villa. Førstnevnte har like mange kamper som Liverpool, mens City og Villa har henholdsvis en og to kamper til gode på de røde.

Like fullt tror sjefen for kveldens motstander, Roberto Martinez, at den siste plassen i neste års Champions League vil tilhøre Liverpool.

- De har erfaringen med å nå slike mål. Den roen og tryggheten de har, vil vise seg gull verdt i de resterende kampene. Se på stallen de har i forhold til lagene rundt dem, plassen er deres, sier Martinez i følge Premierleague.com.

Liverpool og Rafael Benitez har tidligere vist seg som et svært godt lag i Europacup-sammenheng. I år har det riktignok vært et tungt år for de røde, men enkeltspillerne klubben rår over skal være nok til å sikre spill i det gjeveste selskap neste år, mener Martinez.

- Enkeltindividene deres er verdensklassespillere. De har erfaring og «know-how», de har spilt sammen lenge og en manager med stor kunnskap, sier Martinez.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus