Skjøt to skudd mot bolighus

Torsdag kveld ble det avfyrt to skudd mot bolighuset til filmdistributøren og skuespilleren Nasrullah Qureshi på Lørenskog. Han anser det som flaks at ingen ble truffet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skytingen skjedde mellom klokken 19 og 20.15 torsdag kveld.

– Jeg var selv på jobb, og det var familien som oppdaget det store hullet i vindusruten da de kom hjem, sier Nasrullah Qureshi til Aftenposten.no lørdag ettermiddag.

Han mener det er ren flaks at ingen befant seg i huset da det ble beskutt. Skuddene var av grovt kaliber og ble trolig avfyrt fra veien nedenfor.

– Vi ser svært alvorlig på skytingen, men kan ikke si noe mer om etterforskningen nå, sier vaktleder Morten Johannessen ved Romerike politidistrikt.

Nasrullah Qureshi har spilt i en rekke filmer i hjemlandet India og er i Norge mest kjent fra rollen i såpeserien De syv søstre. Han jobber nå med distribusjon av Bollywood-filmer til Norge.

I fjor høst gikk Quereshi til anmeldelse etter at en ukjent person kastet en stein på om lag én kilo gjennom vinduet hans. Han forklarte da til Aftenposten at han hadde mottatt en trusseltelefon i forbindelse med jobben som filmdistributør.

– Verken jeg eller familien er i konflikt med noen, og jeg har ikke blitt utsatt for noen trusler siden i høst. Derfor har jeg store problemer med å forstå bakgrunnen for skytingen. Jeg håper virkelig at politiet tar dette på alvor nå og kommer til bunns i saken, sier han nå. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus