Mann pågrepet etter hyttebrann

En mann i 60-årene ble natt til fredag pågrepet etter en hyttebrann i Skiptvet i Østfold. Politiet er usikre på om noen var i hytta.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er usikre på om det var folk i hytta. Vi skal prøve å gå gjennom deler av den, men tviler på at det vil skje raskt. Det blir åstedsundersøkelser på dagtid. I mellomtiden er området sperret av, sier operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NTB.

Hytta ble fullstendig nedbrent.

– Vi fikk melding fra en mann om at en hytte var overtent i Skiptvet. Han tok hånd om en mann som kom fra hytta. Da vi ankom, var hytta helt overtent, og den har nå rast sammen, sier Holten.

Politiet pågrep mannen som ble observert på stedet.

– Vedkommende er pågrepet og sitter nå i arresten. Han er en mann i 60-årene og står oppført som eier av hytta. Vi har snakket mye med ham, men han gir veldig forskjellige opplysninger hele tiden. Det er en av årsakene til at vi er usikre på hva som har skjedd, sier Holten.

Dagbladet.no skriver at det var spor på stedet som gjorde at politiet valgte å pågripe ham.

– Han var i besittelse av en ting, i tillegg til at det var spor rundt hytta. Derfor mistenker vi at han kan ha vært delaktig i påsettelsen av hytta, sier Holten til nettavisen.

Han vil ikke kommentere hvilken gjenstand mannen hadde da han ble pågrepet.

Politiet ble varslet om brannen klokken 0.50. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus