Norsk kvinne funnet drept i København

Den norske kvinnen ble funnet død på dette hotellet i København. Foto: SAS.
Den norske kvinnen ble funnet død på dette hotellet i København. Foto: SAS.

En 42 år gammel norsk kvinnelig kabinansatt i SAS ble tirsdag formiddag funnet drept på et rom på SAS-hotellet på Amager i København.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet bekrefter at kvinnen ble drept, men ifølge kriminalkommissær Henning Skov Kofoed i København-politiet har ikke politiet noen mistenkte i saken.

Vet du noe om saken? Ring oss på telefon 08081 eller send epost til tips@abcnyheter.no.

Politiet fikk melding om dødsfallet tirsdag morgen. Det skal ha vært en kollega av kvinnen som varslet politiet.

- Grov vold

Ifølge Ekstra Bladet ble kvinnen funnet død på et rom ved 11.15-tiden på SAS-hotellet på Amager. Kvinnen ble funnet av rengjøringspersonale som låste seg inn.

– Hun hadde skader som straks vakte mistanker om at hun var drept, sier Henning Skov Koefod i det danske politiet til NRK.

- Vi kan konstatere at hun er vært utsatt for alvorlig stump vold. Hva hun har blitt slått med vet vi ikke før vi får obduksjonsrapporten i morgen, og det vil jeg heller ikke si noe om, sier lederen for drapsavsnittet i København-politiet, Ove Dahl, til Dagbladet.

Ifølge Ekstra Bladet er kvinnen trolig drept med kniv.

Den norske kvinnen ble sist sett da hun ankom hotellet i 16-tiden i går, og hun skulle reise videre i dag. 42-åringen ble trolig drept i går kveld eller i natt.

Ingen mistenkte

– Vi har ingen mistenkte ennå. Vi håper vi snart kan sette navn på gjerningsmannen, sier Koefod.

Politiet arbeider nå blant annet med overvåkningsbilder fra hotellet, som skal ha overvåkingskamera ved alle inn- og utganger.

Arbeidet i SAS

SAS bekrefter at kvinnen var ansatt i flyselskapet.

Informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS sier til Dagbladet at de har fått melding om dødsfallet.

- Vi har fått beskjed om at en av våre ansatte er funnet død i København. Vi vet at politiet er koblet inn på grunn av omstendighetene rundt dødsfallet. Noe mer om dette vet jeg ikke, så da må jeg henvise til politiet, sier Johansen til Dagbladet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus