Ekskona fengslet i to uker

I dette huset i Aurskog skal den 49 år gamle mannen ha blitt drept. Nå er mannens ekskone og hennes samboer varetektsfengslet. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
I dette huset i Aurskog skal den 49 år gamle mannen ha blitt drept. Nå er mannens ekskone og hennes samboer varetektsfengslet. Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Ekskona til den drepte 49-åringen i Aurskog er varetektsfengslet for to uker, men kvinnen anket kjennelsen på stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnens 37 år gamle samboer aksepterte før helgen fire ukers varetekt. Han er siktet for forsettlig drap på 49-åringen forrige helg. Politiet har også siktet kvinnen for drapet og framstilte henne for fengsling i Nedre Romerike tingrett mandag. Retten kom til at det var riktig å fengsle henne i to uker med brev- og besøkskontroll.

– Siktede anket kjennelsen til lagmannsretten, står det i kjennelsen fra tingretten.

Politiet mener det er fare for at bevis kan gå tapt dersom kvinnen ikke fengsles. Kvinnen forsvarer, advokat Simon Stende, sier at klienten bestrider at det foreligger bevisforspillelsesfare.

– Jeg ser ikke at det er konkretisert noe grunnlag for at det foreligger fare for bevisforspillelse, sier Stende til .

Kvinnens eksmann (49) ble torsdag i forrige uke funnet drept og dumpet ved et tjern ved Skillingsfors like over grensen til Sverige. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus