Bestemor fant sønn og barnebarn døde

Politiet sperret mandag av området rundt huset i Haugesund der to personer ble funnet døde mandag. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
Politiet sperret mandag av området rundt huset i Haugesund der to personer ble funnet døde mandag. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix

To personer er funnet døde i en enebolig i Haugesund, melder Haugesunds Avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da den 71 år gamle kvinnen i morges gikk innom sokkelleiligheten i huset der hun bodde, fant hun sin egen sønn (35) og sønnesønn (8), døde.

– Foreløpig etterforsker vi dette som to mistenkelige dødsfall. Så langt har vi ingen teori om hva som kan ha skjedd, og vi etterforsker saken bredt, sier politioverbetjent Torbjørn Nervik d.y. ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om de to døde personene klokken 7.30 mandag morgen.

– Det bor tre personer i huset, og det tredje personen befinner seg nå på politihuset, opplyser politioverbetjent Torbjørn Nervik d.y. ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Haugesunds Avis.

- Det ligger vel i sakens natur at den yngste er utsatt for et drap, så kan man tenke seg resten. Men vi må gå bredt ut, sier Nervik til Dagbladet.

I tillegg til at bestemoren som meldte fra er inne for å forklare seg for politiet, sier Nervik at de ønsker å høre fra folk som har vært i området rundt eneboligen på Svehaug mellom søndag kveld og mandag morgen.

Foreløpig er det ikke klart når de to døde.

– Vi har sagt at vi er spesielt interessert i observasjoner fra klokken 18 søndag kveld og utover, sier Nervik, som har koblet Kripos inn i etterforskningen.

– Vi har fått bekreftelse på at de vil bistå, men detaljene rundt deres bidrag har vi ikke oversikt over ennå.

Politiet leter foreløpig ikke etter andre personer i forbindelse med hendelsen.Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus