- Everton er stor nok for Jack Rodwell

David Moyes (t.v) mener Everton er klare for å beholde Jack Rodwell. Her fra kampen mot Manchester United hvor Rodwell ble en av heltene. (Foto: Scanpix)
David Moyes (t.v) mener Everton er klare for å beholde Jack Rodwell. Her fra kampen mot Manchester United hvor Rodwell ble en av heltene. (Foto: Scanpix)

David Moyes vil beholde talentet Jack Rodwell, og unggutten selv er klar for mer spilletid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jack Rodwell ble en av Evertons helter i seieren mot Manchester United i helgen. Midtbanespilleren er fortsatt bare 18 år og har tiltrukket seg interesse fra flere storklubber. Everton vet hvordan det føles å miste stortalenter etter at nettopp Manchester United snappet opp Wayne Rooney i 2004.

- Vi var ikke klare da Rooney entret scenen. Nå er vi forberedt. Everton er en stor nok klubb for å holde Rodwell unna storklubbene, sier Moyes til Daily Mail.

Hovedpersonen selv er stinn av selvtillit etter scoringen mot United. Rodwell mener nå at Everton bør sikte mot topp fem etter å ha bekjempet begge Manchester-lagene og Chelsea.

- Vi har fått noen strålende resultater hjemme og selvtilliten er veldig høy. Jeg tror virkelig vi kan gjøre det godt denne sesongen. Lag som Aston Villa og Bolton må vi slå for å komme til Europa. Hvem vet hvor vi ender? sier Rodwell til Liverpool Echo.

En skade på Marouane Fellaini vil trolig gi unge Rodwell flere sjanser ut sesongen.

- Noen ganger får man sjansen på grunn av andres ulykke. Det er uheldig for dem, men man må bare ta sjansen når den byr seg. Jeg har vært ute i seks uker og det har vært frustrerende. Det er vanskelig å kjempe seg tilbake på laget, men det er fokuset mitt nå, sier unggutten.

Personvernpolicy