Scoret sitt første

Roman Pavlyuchenko (gult) ble tomålsscorer for Tottenham. (Foto: Scanpix)
Roman Pavlyuchenko (gult) ble tomålsscorer for Tottenham. (Foto: Scanpix)

Roman Pavlyuchenko kom fra benken og gjorde sitt første og andre ligamål for sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Wigan - Tottenham Hotspur 0-3

En veldig ujevn gressmatte satte sitt preg på kampen. DW Stadium er til daglig også hjemmebane for rugbylaget Wigan Warriors, og når den engelske rugbyligaen herjer der ukentlig, blir det noen humper og litt gjørme.

Tottenham var det laget som taklet forholdene best og tok ledelsen etter en snau halvtime. Wigan mistet ballen og Tottenham kom fort langs kanten. Ballen ble slått inn foran mål hvor Jermain Defoe befant seg. Lagets toppscorer prikket inn ballen, men TV-bildene viste i ettertid at han var offside.

Etter pause skjedde det ikke stort før Harry Redknapp etter 70 minutters spill valgte å sette inn Luka Modric og Roman Pavlyuchenko med få minutters mellomrom.

Førstnevnte markerte seg tidlig med først å spille gjennom Peter Crouch til en stor sjanse, for deretter å hamre ballen i stolpen og ut igjen. Fem minutter før slutt fant Modric Pavlyuchenko og russeren scoret for første gang på lenge.

På overtid var igjen den høyreiste spissen frampå.

En retur fra keeper Kris Kirkland endte til slutt opp hos Pavlyuchenko som fikk pirket ballen over linja.

Wigan hadde lite å stille opp med i denne kampen og Tottenham hadde god kontroll. Kampen tok ikke av før Harry Redknapp gjorde det som må sies å være geniale bytter.

Personvernpolicy