Scoret alle målene

Her skrur Bobby Zamora (helt til høyre) ballen lekkert opp i krysset. (Foto: Scanpix)
Her skrur Bobby Zamora (helt til høyre) ballen lekkert opp i krysset. (Foto: Scanpix)

Fulham vant 2-1, men scoret tre flotte mål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Fulham - Birmingham City 2-1

Med én nordmann på banen og én på benken fra start, tok Fulham i mot Birmingham på Craven Cottage. Begge lag har teoretisk en liten mulighet til å nå europcaupspill neste år. Dermed var premissene satt før kampen.

Det første målet kom etter tre minutter og var av det spektakulære slaget. Birminghams Lee Bowyer svingte inn ballen i feltet, men fant ingen medspillere. Derimot fant han Chris Baird. Midtstopperen gjorde sitt for å klarere, men traff helt rent på pannebrasken. Han sendte med sitt flotte, dog ulykksalige hodestøt, Birmingham foran i kampen.

Begge lagene skapte flere muligheter før pause, men det det var de blå som ledet til hvilen. Damien Duff ville også være med å prege kampen. Han brukte et lite kvarter av andre omgang før han presenterte skuddfoten sin. Iren dro seg fint innover i banen og moste ballen via stolpen og i mål. En kjempescoring av den lille kantspilleren.

Lenge lå det an til poengdeling, men rett før sluttsignalet fikk Fulham et frispark ved hjørnet av 16-meteren. Bobby Zamora troppet opp og sendte i vei kveldens tredje flott scoring. Ballen føk forbi muren og opp i krysset bak Joe Hart.

Lykkeligst av alle er trolig Chris Baird som ikke ble syndebukk, til tross for sitt famøse selvmål tidlig i kampen

Personvernpolicy