- Det her blir pissegodt!

Hjemme i Danmark er Nephew superstjerner. I Norge samarbeider de nå med Karin Park.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO (ABC Nyheter): Da det danske bandet Nephew ble booket til årets by:Larm, gikk de ut med en invitasjon til norske artister: Send låter, og bli vurdert for samarbeid.

Det kom inn over hundre svar på oppfordringen, men valget falt på bergensbaserte Karin Park. I kveld vil hun stå på scenen med den danske gruppa, før hun dukker opp som oppvarming på to av deres kommende danmarkskonserter - foran et publikum på 10 000.

Nephew fikk tidligere i år prisen for beste konsert da de danske P3 Guld-prisene ble utdelt. Da hadde de holdt det gående i nesten femten år, men det var først i 2004, med andrealbumet «USADSB», gruppa fikk sitt kommersielle gjennombrudd.

Personvernpolicy