Ville du ha fløyet i denne?

Det sørafrikanske flyselskapet Kulula satser på humor og god stemning på sine flygninger. Derfor har de designet sitt siste fly på denne måten. Foto: Kulula.com.
Det sørafrikanske flyselskapet Kulula satser på humor og god stemning på sine flygninger. Derfor har de designet sitt siste fly på denne måten. Foto: Kulula.com.

Sørafrikansk flyselskap dekorerte nytt fly med flyinstruksjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da det sørafrikanske flyselskapet Kulula skulle male sin nye Boeing 737-800, lagde de en design som også fungerer brillefint som en kjapp innføring i flymekanikk.

Hver flydel fikk sitt navn påskrevet med pil og instruksjon, som om det skulle være et instruksjonshefte i flyging for dummies.

Vinge 1 og vinge 2 er begge bønnhørlig merket. Det samme er flysnute, frontdør, bakdør, lasterom og luken til drivstofftank, mens toalettet beskrives som «et kammer hvor folk prøver å bli med i 10 000-metersklubben».

Kulula er et lavprisselskap med base i Johannesburg i Sør-Afrika. Selskapet flyr innenriks mellom de større byene i landet og utenlands til Namibia, Mauritius, Zambia og Zimbabwe.

Ifølge nettsidene til selskapet prøver flyselskapet å skape god stemning blant sine passasjerer ved å satse stort på humor og underholdning.

På nettsidene har selskapet presentert en rekke eksempler på humor passasjerer kan støte på i forskjellige situasjoner.

Skulle for eksempel landingen bli hard, kan kabinpersonalet be passasjerene om å bli sittende inntil kaptein kenguru har fått hoppet flyet helt fram til terminalbygningen.


Personvernpolicy