Niåring stukket i hjel

Torsdag ble en ni år gammel gutt stukket i hjel i Bradford i Storbritannia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Guttens søster (18) er også såret, og en mann i 20-årene er pågrepet. Rapporter om at den mistenkte er parets eldre bror har ikke latt seg bekrefte, melder The Guardian.


Hans 18 år gamle søster hadde også stikkskader, men hennes skader er ikke antatt å være livstruende. En mann i 20-årene har blitt pågrepet mistenkt for drap og legemsfornærmelse, men rapporter på Sky News om at han er guttens eldre bror har ikke latt seg bekrefte, melder The Guardian.

Politiet i West Yorkshire sier de ble kalt til et hus i byen klokken 19.46. Gutten, som ikke har blitt navngitt, ble fraktet til Bradford Royal Infirmary der han døde kort etter klokken 20. En obduksjon viste at han døde av flere stikkskader, men politiet sier det er uklart om han ble såret av en kniv eller et annet våpen.


View Larger Map

Personvernpolicy