KONSERT: by:Larm: Susanne Sundfør, Sentrum Scene, Oslo - torsdag 18. februar 2010

Magisk Sundfør

Magisk Sundfør
Magisk Sundfør

Landets mest spennende artist akkurat nå.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO (ABC Nyheter): Haugesunds store stjerneskudd Susanne Sundfør har allerede lagt bak seg en suksessfylt karriere med et solid utvalg med høydepunkter underveis.

Under årets by:Larm fikk den snart 24 år gamle artisten anledning til å vise seg frem med nytt låtmateriale fra en av hovedstadens største og mest renommerte scener.

Suverene Susanne

På Sentrum Scene tok hun, sammen med sitt eminente band anført av Jaga Jasststs Lars Horntvedt, full kontroll over sitt publikum med en formel som overgår de aller fleste her til lands om dagen. Hun bokstavelig talt trollbandt den store folkemengden i salen!

Jeg vil faktisk gå så langt og si at kveldens forestilling fra Sundfør og kompani skriver seg inn i historiebøkene som en av de aller, aller mest vellykkede konsertene i by:Larms 13 år lange historie. Og dette kommer fra en kritiker som var særs skeptisk i forkant av kveldens konsert. Både med tanke på de til dels panegyriske anmeldelsene av Susannes ferskeste singel «The Brothel» og de forventningene denslags stiller til artistens tilbakekomst på en scene i hovedstaden.

De skyhøye forventningene skulle imidlertid vise seg å holde stikk, og vel så det.

Utsøkt samarbeid

Dersom Susanne Sundfør fortsetter å samarbeide med overnevnte Lars Horntvedt og kompani er det ingen hinder i veien for at hun kan bli Norges neste superstjerne. Det ellers så lavmælte uttrykket til Sundfør er i denne innpakningen utvidet i alle retninger, og resultatet er noe langt mer enn det vi har hørt fra denne artisten tidligere. Hun har tilsynelatende alt i sitt register, og det i en sånn grad at man kan bli svett av bare tanken.

For det Susanne Sundfør og hennes band serverte på Sentrum Scene er i en klasse langt beyond det ordinære.

Norges mest spennende artist

Susanne Sundfør anno 2010 fremstår som Norges desidert mest spennende artist akkurat nå. Om ikke noe annet så er hun definitivt landets beste kvinnelige musiker i øyeblikket (og akkurat den betegnelsen får du ha oss unnskyldt for, Susanne (jfr. utdelingen av Spellemannprisen 2008, der skillet mellom kvinnelig- og mannnlig artist var noe Susanne Sundfør ville ha seg frabedt).

Konklusjon må derfor bli: Aldeles strålende!

Personvernpolicy