KONSERT: by:Larm: CCTV, Sub Scene, Oslo - torsdag 18. februar 2010

Tok seg inn

Tok seg inn
Tok seg inn

Haugesundsbandet CCTV åpnet tradisjonelt, men kom i mål med æren i behold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO (ABC Nyheter): I forkant er de beskrevet som et av årets mest spennende navn på by:Larm-plakaten, men det oslobaserte haugesundsbandet CCTV var diligert til ungdomsklubben Sub Scene for sin debutkonsert på by:Larm.

Plassert på en scene et godt stykke utenfor allfarvei, og uten ordinære bartjenester, kombinert med et sett som bar preg av en litt tilfeldig regi, karret CCTV seg gjennom en opptreden uten de helt store høydepunktene.

Tam åpning

Åpningsvis serverte bandet et par-tre låter som det går minst 24 av på U2-dusinet, men etter hvert, og da spesielt i settets tredje og fjerde låt, dro forhåndsfavorittene seieren i land med sine smittende elektronikabaserte låter på et vis som gjorde dem til mer enn et interessant funn på by:Larm-programmet 2010.

Dersom CCTV finpusser på denne delen av uttrykket sitt, kan de nå langt.

Solid avslutning

Når det er sagt, så skal det også tilføyes at CCTV fremdeles har et stykke å gå før de har publikum i sin hule hånd. De ytterst få som hadde funnet veien til Kirkeveien og lille Sub Scene tok forståelihg nok heller ikke umiddelbart av under bandets opptreden, men etter hvert syntes det likeve som at det løsnet for de hovedstadsbaserte rogalendingene.

Alt i alt utviste CCTV noen signaler på at de kan være et band for fremtiden (hvis de vil). Men enn så lenge trenger bandet å finjustere på formatet sitt slik at de fremstår som et mer helstøpt band.

Personvernpolicy