by:Larm torsdag 18. februar

Det stilles store forventninger til Susanne Sundførs konsert på Sentrum Scene.
Det stilles store forventninger til Susanne Sundførs konsert på Sentrum Scene.

Du kan velge mellom 95 konserten!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO (ABC Nyheter): Skal du geleide deg gjennom en vellykket by:Larm-aften på torsdag, gjelder det å holde tungen beint i munnen. For i alt arrangeres det intet mindre enn 95(!) konserter (inkludert club:Larm) rundt i Oslo denne kvelden.

Avsparket skjer allerede klokken 16 med årets Urørt-vinnere The Pink Robots som spiller i by:Larm-teltet. Blir du værende der, har du også en gylden anledning til å se Eplemøya Songlag og A-Laget som inntar samme scene de to neste timene.

Stor variasjon

Hvis du beveger deg fra Youngstorget og til Rockefeller like rundt kvartalet, finner du fjorårets vinner av Statoil-stipendet Mathias Eick og hans Mathias Eick Quartet som går på scenen klokken 20.30. Dersom jazz ikke er din greie, spiller allerede vel roste Dunderhonning fra Harstad på Gamla samtidig. Dersom heller ikke det faller i smak, kan du få med deg den velutdannede musikeren Kristian Skaarbrevik fra Ålesund som inntar scenen på Mono like nede i Pløensgate klokken 20.

Nøyaktig samtidig går det langt mer rocka bergensbandet Ungdomskulen på scenen til Sub Scene – et sted som ellers byr på Pica Pica, The New Wine og allerede velrenommerte CCTV denne kvelden.

På Revolver dukker Norges internasjonalt hyllede coverstjerner Susanna & The Magical Orchestra popp klokken 21, mens svenskenes kritikerroste stjerneskudd Asha Ali spiller opp til dans på Blå en halvtime senere.

Omtrent samtidig, klokken 21.30, inntar Navigators, med Ricochets’ frontmann og vokalist Trond Andreassen i front, hovedscenen på Rockefeller.

Elektrohuene i bergensbandet Denga Denga dukker opp på Gamla en times tid senere, som betyr at du akkurat rekker å få med deg settet deres før du vender nesen tilbake til Revolver hvor det flotte oslobandet The Little Hands Of Asphalt setter i gang klokken 23.00.

Panegyriske anmeldelser

Når de er ferdige å spille, kan du for eksempel returnere til Rockefeller, hvor plateaktuelle Casiokids, som også er en av ti nominerte til det høythengende Statoil-stipendet, skrur opp stemningen med sine lekeinstrumenter fra klokken 23.30.

Like nede i gata, på Sentrum Scene, går Susanne Sundfør, som har blitt møtt med panegyriske anmeldelser for sin siste singel «The Brothel», på nøyaktig en halvtime senere.

Hvis du fremdeles orker mer musikkinntrykk, kan du avrunde kvelden med Norges velrenommerte internasjonale DJ-stjerne DiskJokke, som spiller opp til diskodans på Oslos tak, Stratos, helt på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Hvis du da ikke heller vil få med deg Spellemann-nominerte Montée, som avrunder natten på John Dee fra klokken 01.00.

Personvernpolicy