Her redder Barry City

SIKRET ETT POENG: Gareth Barry utlignet til 1-1 mot Stoke, og sendte Manchester City opp på 4. plass i Premier League. Foto: AP

Manchester City slet borte mot Stoke selv da vertene havnet i undertall, men Gareth Barry reddet 1-1 som tok klubben til fjerdeplass.

Stoke-Man City 1-1

Med ett poeng dyttet blåtrøyene Liverpool ut av topp-fire-gruppen. Selv med bare ti mann på banen hang Stoke godt med. Abdoulaye Faye ble utvist etter 53 minutter.

Da hadde lagene lagt en fysisk krevende, men målløs første omgang bak seg. Stoke-oppgaven virket vanskelig da laget ble redusert.

Men gjestene klarte ikke å overliste Thomas Sørensen i hjemmeburet, og kvarteret før full tid kunne Glenn Whelan krige inn 1-0 mot gamleklubben. City-forsvaret gjorde en slett jobb i forkant av målet.

Fem minutter før full tid klarte ikke Stoke å stå imot presset lenger. Gareth Barry reagerte raskt og satte returen fra sitt eget forsøk i nettet.