Drogba leter alltid etter forbedringspunkter

Dider Drogba har jublet mange ganger i år, men skal i følge seg selv bli enda bedre neste år. (Foto: Scanpix)
Dider Drogba har jublet mange ganger i år, men skal i følge seg selv bli enda bedre neste år. (Foto: Scanpix)

- Sånn er jeg bare, sier Drogba.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Didier Drogba har hatt en meget god sesong så langt. Ivorianeren har funnet nettmaskene 23 ganger totalt, og 17 av målene har kommet i Premier League. Med 12 kamper igjen i serien, samt en rekke nasjonale og internasjonale cupkamper har kraftspissen gode muligheter til å vinne «Golden boot» som deles ut til den mestscorende spilleren i Europa. Likevel ser Drogba framover til neste sesong.

- Uansett hva jeg gjør denne sesongen er målet mitt neste år å gjøre det bedre. Hvis folk sier at jeg har hatt en fantastisk sesong, vil jeg forbedre meg. Sånn er jeg bare, sier Drogba til Premier Leagues nettside.

Drogba har funnet veien til mål jevnt og trutt i år, og han deler æren med sine lagkamerater.

- Vi har mange sterke personligheter her, og det er bra fordi vi utfordrer oss selv. Vi er alle ledertyper og «må» være best – det er ikke lett, men vi klarer oss bra syns jeg. Hver sesong er forskjellig, men en ting er sikkert; jeg skal prøve å være der når laget trenger meg, sier Drogba.

Personvernpolicy