Ancelotti med tordentale

Carlo Ancelotti måtte heve stemmen mot Cardiff før spillerne responderte. (Foto: Scanpix)
Carlo Ancelotti måtte heve stemmen mot Cardiff før spillerne responderte. (Foto: Scanpix)

Chelsea-manageren tok i bruk «ute-stemmen» mot Cardiff.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helgens FA-cupkamp mot Cardiff var stillingen 1-1 til pause etter scoringer av Didier Drogba og Michael Chopra. Chelsea-manager Carlo Ancelotti var i følge John Obi Mikel svært lite fornøyd med troppene sine.

- Når vi kom i garderoben til pause ble Carlo helt vill. I andre omgang visste vi godt hva vi måtte gjøre. Han skrek til oss på italiensk og engelsk om hverandre. Når han er sint blander han veldig, sier Mikel til Sky Sports.

Tordentalen til italieneren hjalp tydeligvis, for i den andre omgangen gjorde de blå kort prosess med Cardiff. Chelse tok seg trygt videre til den sjette runden av FA-cupen, hvor de møter enten Manchester City eller Stoke.

Les mer om Premier League i ABC Nyheter.

Personvernpolicy