Gamst ledet Rovers til seier

Morten Gamst Pedersen jubler for mål sammen med Martin Olsson og resten av Rovers-spillerne. (Foto: Scanpix)
Morten Gamst Pedersen jubler for mål sammen med Martin Olsson og resten av Rovers-spillerne. (Foto: Scanpix)

Morten Gamst Pedersen var banens beste da Blackburn slo Hull.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Blackburn-Hull 1-0

Blackburn-manager manet sine spillere til å vinne kveldens kamp mot Hull til ære for supporteren John Taylor som døde under lørdagens borteoppgjør mot Stoke på Britannia Stadium. Spillerne spilte derfor også med svarte sørgebånd på Ewood og ville vise at lørdagen, hvor laget i tillegg spilte svakt og tapte 0-3, var en saga blott.

Bortelaget viste seg mest frem i snøværet i inneldningen av førsteomgang, med gode sjanser for både Jan Vennegoor of Hesselink og Stephen Hunt. Allikevel var det Blackburn som scoret først, med Morten Gamst Pedersen som dirigent.

i Det 16. minutt sendte nordmannen ballen til svenske Martin Olsson som skjøt inne i feltet. Hull-keeper Myhill virket å ha kontroll, men ballen gikk i mål.

Gamst Pedersen var i førersetet på det meste Rovers skapte i førsteomgang og serverte blant annet Olsson nok en gang som på hel volley dundret ballen mot mål. Denne gang reddet imidlertid Myhill.

28-åringen fra Vadsø kom også i fokus da George Boateng plantet albuen i bakhodet på han og fikk direkte rødt kort.

Nordmannen, som er uten kontrakt etter denne sesongen, fortsatte å vise seg frem etter pausen, og hadde en finger med i spillet på det meste Rovers skapte. Lagkameratene fulgte imidlertid ikke opp og kampen døde mer og mer ut.

Seier ble det allikevel til Blackburn, som reiste seg etter helgens svake kamp i Stoke.

Personvernpolicy