Benekter Fabregas-overgang

Arsenals Cesc Fabregas er ikke på vei til Barcelona. Det bekrefter den spanske storklubben selv på egen sider i dag. (Foto. Scanpix).
Arsenals Cesc Fabregas er ikke på vei til Barcelona. Det bekrefter den spanske storklubben selv på egen sider i dag. (Foto. Scanpix).

Barcelona sier det ikke er hold i ryktene om en overgang for superstjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Det har i lang tid vært rykter om at Arsenals spanske midtbanevidunder Cesc Fabregas er på vei til Barcelona og spekulasjonene skjøt ytterligere fart da den spanske radiostasjonen Cadena Ser meldte at Fabregas angivelig skulle ha underskrevet en kontrakt med spanjolene fra og med sesongen 2010/11.

Men ifølge den katalanske storklubben er det ingenting i meldingene.

– Vi kan kategorisk avvise at det eksisterer en slik avtale med spilleren. I henhold til FIFAs regler er det viktig for Barcelona at man først kontakter klubben før man henvender seg til spilleren, heter det på Barcelonas hjemmeside.

Barcelona understreker at klubben har et utmerket forhold til Arsenal og at man fortsatt har et ønske om å ha det.

Heller ikke Arsenal-manager Arsene Wenger er nevneverdig bekymret for de stadige ryktene rundt sin mest verdifulle spiller - både på banen og på overgangsmarkedet.

- Det er ikke bekymringsfullt overhodet. Cesc er en dedikert spiller, men hva som skjer i fremtiden vet ingen. Hva som skjer om seks måneder, om to år eller fem år er det ingen som vet, sier Wenger blant annet til Arsenal.com.

Personvernpolicy