Enkel seier, med litt hjelp

Fulhmans Bobby Zamora aikrer seieren i 3-0 seieren mot Burnley. (Foto: Scanpix)
Fulhmans Bobby Zamora aikrer seieren i 3-0 seieren mot Burnley. (Foto: Scanpix)

Fulham fikk en forventet seier på Craven Cottage mot bortesvake Burnley, men måtte ha hjelp fra dommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Fulham-Burnley 3-0

Den "norske" klubben Fulham har plassert seg midt på tabellen, på en tiendeplass etter en svak periode. Ti poeng over nedrykksspøkelse, og ti poeng fra krigen om europacup-plass. I kveld forventet alle at laget skulle ta tre poeng mot bortesvake Burnley. Christian Kalvenes' klubb har nemlig ennå ikke tatt sin første borteseier i Premier League.

Og som forventet var Fulham hakket vassere i kveldens kamp på Craven Cottage, men da de store sjansene uteble i førsteomgang, kom allikevel målene, med litt hjelp av dommeren.

Scoringen kom allikevel for hjemmelaget, og da på en noe tvilsom måte da Danny Murphy fikk ballen fra en offsideplassert David Elm og klistret ballen i krysset.

Motgangen skulle fortsette for Burnley, og fikk nok en tvilsom dommeravgjørelse med David Elm i fokus mot seg etter 31 minutter. Denne gang snappet svensken opp en retur fra Brian Jensen i Burnleys mål og scoret.

TV-bildene viste imidlertid at Bobby Zamora stod i offsideposisjon da han ble spilt fri i forkant av scoringen.

Etter dette virket Fulham å ha god kontroll på kampen og kom til en rekke sjanser. Uttellingen kom etter 54 minutter da Zamora ble felt og London-laget fikk frispark rett utenfor 16-meteren.

Frisparket tok spissen selv og knallet ballen nede i hjørnet.

Personvernpolicy