Stoppet av toget

Evertons Marouane Fellaini vrir seg i smerte etter taklingen av Liverpools Sotrios Kyrgiakos. Nå er han uaktuell for kampen mot Chelsea i morgen fordi han ikke kom seg med toget til London. (Foto: Scanpix).
Evertons Marouane Fellaini vrir seg i smerte etter taklingen av Liverpools Sotrios Kyrgiakos. Nå er han uaktuell for kampen mot Chelsea i morgen fordi han ikke kom seg med toget til London. (Foto: Scanpix).

Evertons Fellaini kom seg ikke til spesialist fordi toget fra Liverpool til London ble kanselert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton midtbanestjerne Marouane Fellaini fikk seg en stygg smell i helgens lokaloppgjør mot Liverpool på Anfield og måtte byttes ut før første omgang var over. «The Toffees» håpet imidlertid at belgieren kunne bli klar til morgendagens kamp mot Chelsea, men det er nå uaktuelt.

Les også: Stygt på Merseyside

Og hovedgrunnen til at han ikke spiller mot ligalederen er fordi togene mellom Liverpool og London i dag ble innstilt.

- Vi sendte ham avgårde for å bli sjekket av en spesialist, men togene til London var innstilt så vi må gjøre det på torsdag i stedet, sier Everton-manager David Moyes til klubbens egne sider i dag.

Det var i duellen mot Liverpools Kyrgiakos at det gikk galt for Fellaini. Grekeren stemplet Fellaini som gikk ned for telling og måtte like etter erstattes av Mikel Arteta. Røntgenundersøkelser etter kampen viste at ingen bein var brukket, men Moyes tør likevel ikke slippe til Fellaini før han har blitt undersøkt av en spesialist på ankelskader.

Personvernpolicy