Steinfeld tilbake til Moskva

Hans-Wilhelm tar en ny periode som NRK-korrespondent i Moskva. (Foto: Scanpix)
Hans-Wilhelm tar en ny periode som NRK-korrespondent i Moskva. (Foto: Scanpix)

Nyhetsredaktør Jon Gelius blir NRKs korrespondent i Washington og Hans-Wilhelm Steinfeld skal på nytt bli korrespondent i Moskva.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NRK har besatt en rekke korrespondentstillinger, og mange kjente NRK-profiler flytter til utlandet.

I Washington får Gelius selskap av utenriksjournalist Anders Tvegård. I Moskva begynner Steinfeld på sin fjerde periode som utenrikskorrespondent. Anders Magnus tar over for Ole Torp i Beijing. Tidligere Midtøsten-korrespondent Lars Sigurd Sunnanå skal ha base i Afrika de neste årene.

Av nye ansikter er det Dagsnytt-reporter Hege Moe Eriksen som skal ta over i Brussel, mens «Puls»-programleder og tidligere nyhetsanker i Dagsrevyen, Gry Blekastad Almaas gjenåpner NRKs korrespondentkontor i London.

Divisjonsdirektør Per Arne Kalbakk sier til NRK.no at stillingen som nyhetsredaktør etter Gelius vil bli utlyst både internt og eksternt i løpet av denne uken. Jon Gelius kommer til å fortsette i stillingen fram til en ny redaktør er på plass i løpet av våren. (NTB)

Personvernpolicy