Anderson kobles til Lyon

Anderson skal ha falt i unåde hos Alex Ferguson og er på vei vekk fra Old Trafford. (Foto: Scanpix)
Anderson skal ha falt i unåde hos Alex Ferguson og er på vei vekk fra Old Trafford. (Foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester Uniteds midtbanespiller Anderson er ønsket av Lyon, melder den brasilanske landslagsspillerens egen agent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Andersons fremtid på Old Trafford har vært flittig diskutert den siste tiden på grunn av at han har blitt utelatt fra Uniteds tropp i de siste to kampene

Flere ubekreftede rykter har fortalt at han har tatt en reise hjem til Brasil uten tillatelse fra sjefen Alex Ferguson og fått en bot på to ukelønner. 21-åringen med 8 landskamper ble deretter koblet til Vasco da Gama i hjemlandet, men dette har senere blitt avvist.

Nå har den franske klubben Lyon, som er desperate etter å forsterke laget etter en dårlig sesong så lang, meldt sin interesse for midtbanesliteren.

Spillerens representanter skal visstnok også ha bekreftet dette til den mindre troverdige avisen The Sun.

- Vi jobber med å få tillatelse fra United slik at vi kan gå i forhandlinger med den franske klubben. Avgjørelsen vil bli tatt i løpet av helgen, foreller en talsmann for agentene, Gestifute.

Samtidig spekuleres det om Lyons franske keepertalent, 23 årige Hugo Loris vil gå motsatt vei for å erstatte Uniteds 39-årige veteran Edwin van der Sar.

Dette bekreftes også i dag at 21-åringen går til Lyon på lån ut sesongen av lokalavisen Manchester Evening News, som følger klubben tettere enn de fleste.