Idol-juryen fyller ham med hat

Stefan Sundstrøm har sterke meninger om underholdningsindustrien.
Stefan Sundstrøm har sterke meninger om underholdningsindustrien.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stefan Sundström fylles med hat når han ser hvordan juryen behandler ungdommer som deltar i Idol.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan se Stefan Sundström uttale seg om Idol og fremføre låta «Glöm din drøm» ved å trykke på «SE VIDEO» over.

Etter at Stefan Sundströms nye plate, «Ingenting har hänt», ble sluppet denne uken har norske musikkanmeldere slengt ut en hyllemeter med seksere og femmere. Undertegnede klinket selv til med en velfortjent sekser til det som er en av Sundströms beste album sammen med storheter som «Vitabergspredikan», «Babyland» og «Hjärtats melodi».

Les også: Vakkert og brutalt

Betydd mye for mange

Om du ikke visste det: I Sveige ble «Ingenting har hänt» nominert til en Grammy (svenskenes svar på Spellemannprisen). Om du spør en av Nordens mest populære artister, Lars Winnerbäck, om Stefan Sundström vil han garantert svare at han er en av de artistene som har betydd mest for hans karriere. Noe han ikke er alene om å mene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Da ABC Nyheters TV-sjef Anders Lindstad og undertegnede avtalte å intervjue Stefan Sundström på Månefisken for noen dager tilbake var forventningene store. Vi hadde nemlig bedt ham å ta med seg gitaren.

Innfridde med renter

Å si at forventningene ble innfridd vil være å underdrive. For foruten å snakke om temaer som Idol, Marilyn Monroe, fedre, døden, Lars Winnerbäck og fallskjermer, fremførte Sundström tre hakeslepp-versjoner av «Glöm din drøm», «Blonde» og «Alla ska i jorden».

Har du lyst til å være med på ferden er det bare å trykke på «SE VIDEO». Du kommer garantert ikke til å angre. Og det kommer mer. Mye mer. Om du setter pris på frittalende personer som på toppen av det hele lager musikk med både snert og substans, er det bare å følge med på ABC Nyheter de neste dagene.